Satsa på en BMW elbil och få pengar över till hemelektronik

Är du en av dem som suckar över bensinpriserna, eller är du bekymrad över höga koldioxidutsläpp? Det finns faktiskt saker du kan göra i din vardag för att få mindre huvudbry, och samtidigt mer pengar över till annat. Du kan till exempel satsa på ett mer energisnålt och miljövänligt färdmedel.

Köp en elbil

Visste du att du kan spara pengar genom att äga en BMW elbil istället för en traditionell bensinbil? Visst är det sant att elpriserna har varit höga, men de ser faktiskt ut att bli mer stabila framöver. Bensinen är dessutom så dyr nu att du ändå tjänar på att köra en elbil. Du slipper dessutom oroa dig för att förorena naturen.

Med pengarna du sparar på att äga en BMW elbil kan du göra roliga och trevliga saker, till exempel investera i ett härligt spabad eller annan hemelektronik du är sugen på. Man kan med andra ord säga att du slår två flugor i en smäll när du investerar i ett eldrivet transportmedel. Just BMW är dessutom kända för sin höga komfort och sina lyxiga bilar. Vill du glida runt med stil på ett miljövänligt sätt är en sådan bil helt rätt val för dig.

Tänk också på hur skönt det kommer att vara att slippa köa vid bensinautomaten. Istället laddar du bilen hemma när du inte använder den. Tiden som du sparar på det kan du ägna åt att ligga i ditt nya, sköna spabad. Visst låter det bra?

Reply

mts_wordx